Hvert eneste år er det mange filmer som blir gitt ut fra alle de forskjellige filmselskapene som finnes rundt omkring. Noen store og velkjente filmer som oppfølgere eller som har hatt store reklamekampanjer på forhånd, mens andre igjen er små og ukjente filmer. Mange filmer er det i hvert fall.

Hva er på gang i 2017 da? Jo det er flere kjente filmer som kommer med oppfølgere og fortsettelser av sine tidligere suksesser. Wonder woman, Star Wars 8, Thor 3, Pirates of The Caribbean 5, War for the planet of apes og Baywatch bare for å nevne noen som har enten kjente titler eller er kjente navn som vi kjenner de fleste av oss fra tidligere.

Nylig utkommet

Så langt i år har det også kommet ut flere «kjente» filmer. I februar kom Fifty Shades Darker og The Lego Batman movie.

I mars kom Disney’s Beauty and the Beast og Power Rangers.

Nå i April er det vel The fate of the Furious som de fleste filmkikkere har ventet på. Men det kom og en film om våre gamle små blå venner smurfene – Smurfs: The Lost Village.

Slik ser det ut når jeg bare som raskest kikker over listene over hva som er utgitt så langt i år. Det er mange flere titler enn det jeg nevner her, men dette er de jeg gjenkjenner bare ved et raskt blikk på listene. For din del kan jo listen se helt annerledes ut over hvilke filmer du gjenkjenner.

Kommende filmer

Jeg finner langt over 100 titler på filmer som skal «slippes løs» i løpet av 2017. På de listene jeg finner så er det bare i juni f.eks. over 25 titler som er nevnt som skal gis ut.

Nyheter rundt de kommende filmene kommer det hele tiden etter hvert som det enten slippes nyheter eller noen rykter lekker ut på en eller annen måte. Så å begynne å skrive noe om det er nesten umulig.

En av de filmene jeg personlig har er Pirates of the Caribbean 5 hvor det denne gangen er 2 norske regissører i filmen. De to Sandefjord guttene Espen Sandberg og Joachim Rønning har regissert filmen. Det gjør det jo litt ekstra spennende å vente på siden det er norske krefter såpass sentralt i filmen. Men filmen i seg selv er jo også verdt å vente på for å se om de virkelig klarer å følge opp de fire tidligere suksessene. Filmen er satt opp til å komme ut sist i mai måned.

En annen kommende film jeg synes blir spennende å se er filmen om den gamle TV serien Baywatch. Ryktene sier at det vil bli både action og humor i denne filmen, og at den vil være mye mer «dirty» enn TV serien var.

Uansett hva film type du liker så kommer du sikkert til å like noe av det som kommer i løpet av året – det er i hvert fall mange titler å se gjennom.

Ha et kjempefint film år – det skal jeg.